18-02-2023 09:20
dzień dobry,
mam 2 propozycje zmian do bankowości internetowej które by mi ułatwiły życie, proszę je wprowadzić
1. autoryzacja zmiany limitów transakcji poprzez aplikację mobilną w telefonie, a nie przez kod SMS
2. limity transakcyjne "tymczasowe -do końca dnia"
Jeśli chodzi o punkt 1 to proszę się przyjrzeć działaniu tych SMS-ów - zdarzyło mi się kilka razy że przychodziły po kilku godzinach a nie od razu. Klient płaci za te SMS-y, a one nie przychodzą - autoryzacja przez telefon byłaby bezpłatna.
Punkt 2 konkurencja w mBanku posiada, jest to bardzo wygodne - na stałe mam ustawione limity niższe, w razie potrzeby podwyższam limit, ale tylko na 1 dzień - na drugi dzień limity same powracają do poprzednich ustawień. Zmieniam tylko raz, a teraz muszę zmieniać 2 razy - raz podwyższyć, a potem obniżyć.
Pozdrawiam
19-02-2023 12:57
Dziękujemy za post i propozycje. Przekazałem Twoją wiadomość do odpowiedniego zespołu
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
11 | |
8 | |
6 | |
4 | |
4 |