18-02-2023 09:20
dzień dobry,
mam 2 propozycje zmian do bankowości internetowej które by mi ułatwiły życie, proszę je wprowadzić
1. autoryzacja zmiany limitów transakcji poprzez aplikację mobilną w telefonie, a nie przez kod SMS
2. limity transakcyjne "tymczasowe -do końca dnia"
Jeśli chodzi o punkt 1 to proszę się przyjrzeć działaniu tych SMS-ów - zdarzyło mi się kilka razy że przychodziły po kilku godzinach a nie od razu. Klient płaci za te SMS-y, a one nie przychodzą - autoryzacja przez telefon byłaby bezpłatna.
Punkt 2 konkurencja w mBanku posiada, jest to bardzo wygodne - na stałe mam ustawione limity niższe, w razie potrzeby podwyższam limit, ale tylko na 1 dzień - na drugi dzień limity same powracają do poprzednich ustawień. Zmieniam tylko raz, a teraz muszę zmieniać 2 razy - raz podwyższyć, a potem obniżyć.
Pozdrawiam
19-02-2023 12:57
Dziękujemy za post i propozycje. Przekazałem Twoją wiadomość do odpowiedniego zespołu
No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.
24-12-2024Skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Specjaliści z tego zakresu są dostępni w dni robocze od 8:00 do 16:00. Dostępne opcje w tej sytuacji możemy sprawdzić również pod numerem 32 357 00 77 w dn
... 24-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
6 | |
5 | |
3 | |
3 |