29-05-2019 21:27
czy mozna odwolac polecenie zaplaty przez internet?
i jak wyglda zwrot polecenie zaplaty jak np. nieslusznie jakas wieksza kwota bedzie przelana przez wystawienie zlej faktury?
30-05-2019 20:27
@as91 polecenie zapłaty odwołujesz w taki sposób, jak go składasz. Jeśli złożyłeś go u usługodawcy - to tam najprościej jest złożyć odwołanie. Od 1 czerwca będziesz mógł również założyć blokadę na konto do realizacji polecenia zapłaty dla danej firmy . W takiej sytuacji odmówimy realizacji polecenia, gdy do nas wpłynie. Zwrot zrealizowanego polecania realizujesz u nas, składając taką dyspozycję do 56 dni, od jego zaksięgowania (dla kont osobistych).
W sprawie oprocentowania swojego kordytu skontaktuj się z na mi na czacie po zalogowaniu do Mojego ING ze specjalistami do spraw hipotecznych. Sprawdzimy jakie są możliwości.
12-01-2026Cześć.
Mam kredyt w ING już 6 lat. Po 1. okresie stałych rat zaakceptowałem ofertę na 2. okres. Potem nastąpiła fala obniżek stóp przez NBP i moje stale są dużo za duże względem zmiennych.
Czy wciąż IN
... 12-01-2026W tej sprawie prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Biznesu pod numerem 323570024. Infolinia jest dostępna w dni robocze od 8 do 16.
10-01-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 4 |