Odpowiedz

po zamknięciu lokaty...

...wciąż ją widzę w dziale moje finanse ((oszczędności) z kapitałem 0 złotych. Czy tak już zostanie? Można jakoś wykasowac z widoku zamkniętą lokatę?

pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
ajwin
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
1
04-04-2016
Wiadomość 1 z 2 (11 046 wyświetleń)

Re.: po zamknięciu lokaty...

[ Edytowane ]

@ajwin jeżeli lokatę zamkniesz w dniu roboczym do godziny 17.00, to taką dyspozycje zrealizujemy w tym samy dniu roboczym. Kiedy lokatę zamkniesz po godzinie 17.00 w dni robocze albo w dni wolne od pracy, to dyspozycja zostanie zrealizowana w najbliższym dniu roboczym. Po zrealizowaniu dyspozycji lokaty nie powinnaś już widzieć. W przypadku, kiedy lokata będzie dalej widoczna zadzwoń pod numer 32 357 00 10 sprawdzimy to dla Ciebie.

Odpowiedz
0 Lajków
DariuszK
Były moderator
Były moderator icon
28
5
25-03-2016
Wiadomość 2 z 2 (11 021 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Drukowane dokumenty a pliki PDF

Rzeczywiście zdarzają się sytuacje, kiedy wymagamy dodatkowych dokumentów wraz z wizytą w placówce bankowej. Dziękujemy za opinię i sugestię w tej sprawie, przekażemy ją do odpowiedniego zespołu.

22-05-2026
Decyzja kredytowa w analizie od 23.04

Dzien dobry, od 23.04 mój wniosek o kredyt hipoteczny jest w analizie, kiedy moge spodziewqc aie decyzji? Terminy mnie gonią, inne banki wydały juz decyzje ale chciałem w ing

22-05-2026
Zgłoszenie REK-1949: Błędy integracji, KSeF i blokada rozliczeń – prośba o pomoc w rozwiązaniu impas

Dzień dobry,

zdecydowałem się napisać na forum, ponieważ standardowa ścieżka wsparcia zapętliła się w procedurach, a mi bardzo zależy na wypracowaniu z Państwem sensownego rozwiązania i kontynuowaniu w

...

21-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy