Odpowiedz

nie można utworzyć stałego zlecenia

[ Edytowane ]

Jak w tytule.

Loguje się na ING (przeglądarka Chrome na PC), klikam kolejno: usługi -> stałe zlecenia -> dodaj stałe zlecenie i jestem przerzucany do miejsca, w którym  wykonuje się przelew _jednorazowy_. 

Czy przywrócicie możliwość tworzenia zleceń stałych przez serwis internetowy?

Odpowiedz
0 Lajków
Kermit
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
17
6
09-11-2016
Wiadomość 1 z 3 (516 wyświetleń)

Re.: nie można utworzyć stałego zlecenia

Odpowiedz
0 Lajków
Kermit
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
17
6
09-11-2016
Wiadomość 2 z 3 (513 wyświetleń)

Re.: nie można utworzyć stałego zlecenia

Wejdź, proszę w opisane przez Ciebie zakładki. Jak pojawi Ci się formularz do wypełnienia przelewu kliknij w opcję "przelew zwykły". Uzupełnij formularz o potrzebne dane odbiorcy (numer konta, nazwę i adres odbiorcy, kwotę i tytuł). Pod tytułem kliknij w okienko "stałe zlecenie". Wtedy uzupełnisz jego datę rozpoczęcia i zakończenia oraz częstotliwość.

W ten sposób założysz stałe zlecenie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
549
122
04-09-2015
Wiadomość 3 z 3 (451 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kiedy dotrze nowa karta?

Witam, posiadam obecnie kartę której ważność upłynie w lutym. 3 stycznia dostałem sms że nowa karta jest już w produkcji i w tym miesiącu powinienem ją otrzymać. Do tej pory jej nie posiadam mimo iż w

...

25-01-2025
Re.: Szybka płatność

Forum nie służy do wyjaśniania spraw związanych z bezpieczeństwem, bo nie możemy tutaj niczego sprawdzić. Napisz do nas na czacie w Moim ING. Wystarczy, że wybierzesz opcję Czat – w prawym, dolnym rog

...

25-01-2025
Szybka płatność

Dzień dobry, przy zamówieniu w sklepie internetowym chciałam dokonać "szybkiej płatności". Zostałam przekierowana na stronę ING, kliknęłam "potwierdź" i zamiast jednego sms z kodem potwierdzającym dos

...

25-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy