Odpowiedz

nie można utworzyć stałego zlecenia

[ Edytowane ]

Jak w tytule.

Loguje się na ING (przeglądarka Chrome na PC), klikam kolejno: usługi -> stałe zlecenia -> dodaj stałe zlecenie i jestem przerzucany do miejsca, w którym  wykonuje się przelew _jednorazowy_. 

Czy przywrócicie możliwość tworzenia zleceń stałych przez serwis internetowy?

Odpowiedz
0 Lajków
Kermit
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
17
6
09-11-2016
Wiadomość 1 z 3 (85 wyświetleń)

Re.: nie można utworzyć stałego zlecenia

Odpowiedz
0 Lajków
Kermit
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
17
6
09-11-2016
Wiadomość 2 z 3 (83 wyświetleń)

Wejdź, proszę w opisane przez Ciebie zakładki. Jak pojawi Ci się formularz do wypełnienia przelewu kliknij w opcję "przelew zwykły". Uzupełnij formularz o potrzebne dane odbiorcy (numer konta, nazwę i adres odbiorcy, kwotę i tytuł). Pod tytułem kliknij w okienko "stałe zlecenie". Wtedy uzupełnisz jego datę rozpoczęcia i zakończenia oraz częstotliwość.

W ten sposób założysz stałe zlecenie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
549
122
04-09-2015
Wiadomość 3 z 3 (22 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Limit odnawialny

Tak, limit odnawialny jest debetem w koncie. Jest to oferta kredytowa, o którą wnioskujesz tak samo jak o kredyt.

12-01-2025
Re.: Brak możliwość wpłacenia pieniędzy na konto.

Chciałabym pomóc w wyjaśnieniu sytuacji ale w tym miejscu nie mam podglądu do konta. Napisz proszę do nas na czacie w Moim ING. Sprawdzimy wtedy dla Ciebie więcej szczegółów i co dzieje się z kontem.

...

12-01-2025

Wejdź, proszę w opisane przez Ciebie zakładki. Jak pojawi Ci się formularz do wypełnienia przelewu kliknij w opcję "przelew zwykły". Uzupełnij formularz o potrzebne dane odbiorcy (numer konta, nazwę i

...

12-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy