Bankowość internetowa

Odpowiedz

konto DIRECT, korzystanie z bankowośći mobilnej i internetowej przez pełnomocnika

Witam,

dostanę pełnomocnitwo do konta DIRECT założonego przez mojego partnera.

Partner posiada też drugie konto DIRECT (do ktorego nie będę mieć pełnomocnictwa).

Ja także posiadam własne konto DIRECT.

Jak w tej sutuacji będzie wyglądał mój dostęp do konta z pełnomocnitwem poprzez bankowość mobilną i internetową?

Czy konto z pełnomocnicwem zostanie "podpięte" do mojej dotychczasowej bankowości internetowej i czy zobaczę dodatkowy kafelek z kontem w aplikacji na WindowsPhone?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
0 Lajków
Izabela
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
31-08-2016
Wiadomość 1 z 2 (10 341 wyświetleń)

Re.: konto DIRECT, korzystanie z bankowośći mobilnej i internetowej przez pełnomocnika

Zgadza się, konto do którego jesteś pełnomocnikiem będzie widoczne w Twojej bankowości elektronicznej i mobilnej (pod warunkiem, że jest to konto indywidualne, a nie firmowe).

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
KatarzynaA
Były moderator
Były moderator icon
354
91
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (10 326 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Sprzedaż mieszkania a zaległość

Witam. Posiadam u Państwa nieruchomość obciążoną pożyczką hipoteczną. Niestety pożyczka nie była spłacana terminowo - w tym momencie trwa sprawa w sądzie apelacyjnym.
Znalazłam chętnego na zakup mieszk...

01-02-2025
List mazalny i wniosek do sądu - uruchomienie II transzy kredytu.

Dzień dobry,

Nic na szczęście sie jeszcze nie wydarzyło, piszę żeby mieć informacje w razie co. Emotikon: Mrugający Nabyłam mieszkanie obciazane hipoteka. ING w takim przypadku wylpłaca środki w dwoch transzach - I na sp...

01-02-2025
Re.: Splata kredytu

Gdy spłaciłem kredyt, co z ubezpieczeniem na życie oraz ubezpieczeniem nieruchomości? Dwa ubezpieczenia były zawierane przez bank, ochona na życie w Aviva i była podpisana wraz z umową kredytową a ube

...

01-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy