Odpowiedz

kiedy w ING będzie mobilna autoryzacja ?

[ Edytowane ]

Mam pytanie, kiedy ING planuje wdrożyć mobilną autoryzację ?

mBank za wdrożenie mobilnej autoryzację zdobył niedawno II miejsce w głosowaniu internautów: Mobile Trends Awards 2016

Działa to u nich bardzo fajnie, jest wygodne, bo nie trzeba przepisywać kodów z SMS-ów, jest bardziej bezpieczne, bo do zatwierdzenia operacji trzeba się zalogować do aplikacji mobilnej banku, (wius w telefonie już tak łatwo nie wykradnie treści SMS-a), widać na ekranie czytelny opis operacji, klikam "Autoryzuj/Odrzuć" i gotowe.

I odpada koszt SMS-ów, w ING za same SMS-y autoryzacyjne miesięcznie płaciłem 3-7 zł, średnio 5 zł na miesiąc, rocznie to daje 60zł prowizji (przy niby-darmowym koncie).

btw: ING wypadł (mam nadzieję że tylko chwilowo) z czołówki najbardziej innowacyjnyh ->ING widnieje w tym konkursie tylko w jednej kategorii "bankowość mobilna", gdzie zajął aż/a może-zaledwie 5 miejsce.

Odpowiedz
0 Lajków
Jamniczek
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
17
15
22-02-2017
Wiadomość 1 z 2 (14 261 wyświetleń)

Re.: kiedy w ING będzie mobilna autoryzacja ?

Dziękujemy za sugestię. Pomysł faktycznie jest do przeanalizowania.

Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 2 (14 197 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Konieczność ponownej aktywacji aplikacji

U mnie wystąpiła ta sama sytuacja co u AleKre1995. Otwierając aplikację z rana wszystko było w porządku, jednak kolejnym razem - około 10:45 pojawił się widok "Aktywuj aplikację lub załóż konto bankow

...

30-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

A czy jest szansa zobaczyć obecną "ścieżkę rozwoju" aplikacji? kiedy nawet na kilka miesięcy do przodu można było zobaczyć co przed nami. 

Kto obecnie jest menadzerem spełeności? da się to jakoś reani

...

29-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

Na ten moment nie planujemy zmian w tym zakresie, natomiast przekazałam Twoją sugestię do specjalistów 😊

29-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy