29-09-2022 21:08
W ing business nie mam uprawnień do wpisywania zleceń,wykonywania i historii.
Gdzie to zmienić? wiem, że zmiana uprawnień użytkownika i co dalej? w którym miejscu mam niezaznaczone odpowiednie opcje?
03-10-2022 08:34
Uprawnienia w ING Business można zmienić we wniosku Edycja uprawnień użytkownika, należy nadać odpowiednie opcje przy każdym z rachunków (Podgląd rachunku, Wprowadzanie przelewu, Modyfikacje przelewu, Podpisywanie przelewu, Wysyłanie przelewu) jak też w kolejnych sekcjach Uprawnienia transakcyjne zaznaczyć odpowiednie uprawnienia w grupie Rachunki, Przelewy i Lista zleceń.
Aby użytkownik mógł wysyłać przelewy konieczne jest upewnienie się czy jest przypisany do odpowiedniej grupy w schemacie akceptacji.
Najlepiej jak w tej sprawie skontaktujesz się z Centrum Wsparcia Biznesu pod numerem 32 357 00 24. Specjaliści są dostępni od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00-18:00
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |