05-02-2019 10:46
Cześć,
Ostatnio dostałem zaproszenie do ankiety, kiedy wylogowałem się z Mojego ING. Zaproszenie w załączniku. W związku z tym, że chcę doskonalić Moje ING (wcześniej brałem udział w testach UX) kliknąłem w link... okazało się że pytania dotyczą korzystania z płatnych autostrad w Polsce (załącznik).
Jaki jest związek między doskonaleniem bankowości, a korzystaniem z autostrad?
ING - mam nadzieję, że to jakiś błąd?
06-02-2019 09:35
06-02-2019 10:40
@misz86 badamy różne możliwości i opcje. Szukamy niestandardowych rozwiązań. Wszystko po to, aby zaproponować wam coś niestandardowego, unikalnego
Ankieta jest dobrowolna, ale miło nam będzie, jak udzielisz nam odpowiedzi.
06-02-2019 11:11
Ok, czyli to jednak nie był błąd Oczywiście wypełniłem ankietę. Z mojej perspektywy jako klienta treść tej ankiety była po prostu zaskakująca.
Pzdr,
misz
06-02-2019 13:10
Co wspólnego ma ta ankieta z poprawą funkcjonowania banku?Ja uważam ze jest to wprowadzanie ludzi w błąd.Następna ankieta o poprawie funkcjonowania ING raczej mnie nie zainteresuje skoro nie jet na temat.Dziwna ankieta dziwne też traktowanie klientów
11-02-2019 08:51
Izabella123 Czy miałaś okazję uzupełnić ankietę po wylogowaniu z Mojego ING?
Obecnie możemy poprosić Cię o ocenę Mojego ING w skali 1 do 5. Zobaczysz tutaj 10 pytań.
Możesz zobaczyć także 6 zadań, w którym prosimy Cię o wskazanie lokalizacji usługi w bankowości internetowej.
Wszystkie pytania dotyczą funkcjonowania Mojego ING.
Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 22-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
5 | |
5 | |
4 | |
3 |