Odpowiedz

Znikająca możliwość logowania biometrycznego

Witam. Posiadam telefon Xiaomi 4x. Używam aplikacji Moje ING, android 7.1.2, MIUI 9.2.4.0. Po zainstalowaniu aplikacji przez pierwszych kilka dni wszystko działa jak należy. Po kliknięciu "zaloguj" wyskakuje komunikat o możliwości zalogowania odciskiem palca(z czego chętnie korzystam). Po kilku dniach niestety opcja się już nie pojawia, a w zamian jest prośba o podanie kodu PIN. Przeszukałem ustawienia aplikacji(pozwolenie na użycie odcisku biometrycznego, włączone/uprawnienie), niestety nic nie pomaga. Co w takiej sytuacji można zrobić ? Aplikacja jest aktualna.
Odpowiedz
0 Lajków
cubygl
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
23-02-2018
Wiadomość 1 z 2 (12 373 wyświetleń)

Re: Znikająca możliwość logowania biometrycznego

W aplikacji Moje ING mobile możesz sprawdzić ustawienie logowania. Jeśli w zakładce Dane i ustawienia/Aplikacja mobilna masz aktywne logowanie danymi biometrycznymi, napisz do nas wiadomość przez Moje ING. 
W wiadomości opisz nam sytuacje, z jakiego telefonu korzystasz oraz systemu. Sprawdzimy co się dzieje. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
551
124
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (12 322 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Kredyt - problem ze statusem wniosku i pośrednikiem

Przykro nam, że spotkała Cię taka sytuacja, jednocześnie cieszymy się, że udało się to wyjaśnić. Mamy też nadzieję, że zdecydujesz się na ponowne złożenie wniosku z naszym doradcą.

03-03-2025
Re.: Problem z logowaniem na iOS 18.4 developer beta

Witam

W aplikacji na telefonie u góry ekranu proszę nacisnąć "i", następnie u dołu nacisnąć "switch to english" zalogować się i wszystko działa. Można powtórzyć operację przełączając na język polski i

...

03-03-2025
Kredyt hipoteczny, czas analizy obecnie

Dzień dobry. Mój wniosek został złożony 13.02, 18.02 pojawił się w kolejce z numerem wniosku. Do tej pory czekam na analizę wstępna. Jakie są obecnie czasy oczekiwania na analizę wstępna? Ktoś składał

...

03-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy