17-06-2016 18:26
Mam pytanie o zakładkę "Moje Finanse" w nowym "Moje ING", a chodzi konkretnie o sprawę pojawienia się w tej zakładce produktów, których nie powinno tam być. Dzisiaj rano w zakładce tej miałem widoczną kartę kredytową (link do złożenia wniosku o KK) oraz dwie pożyczki gotówkowe na określone kwoty (linki do złożenia wniosków).
Dlaczego bank umieszcza reklamy swoich produktów w takim miejscu jak zakładka "Moje Finanse" ? Czy umieszczenie tych produktów w "Moich Finansach" jest traktowane przez bank jako oficjalne wnioski w trakcie rozpatrywania ? Brakuje Wam miejsca na stronie głównej, gdzie możecie sobie reklamować swoje produkty do woli ? Co trzeba zrobić aby nie powtarzały się takie niespodzianki ? Jeśli będę chciał kartę kredytową albo pożyczkę to wiem co trzeba zrobić !
Dodam tylko, że dzisiaj po południu reklamy te zniknęły. Czy już się nie pojawią ??
Dokładnie, u mnie też problem.
Jestem bardzo ciekaw jak Ci "eksperci" od security wyobrażają sobie bezpieczne logowanie do banku. Ja widzę starszego Pana z kartką, trudnym i skomplikowanym (bo takie za
... 12-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
24 | |
11 | |
11 | |
7 | |
6 |