17-06-2016 18:26
Mam pytanie o zakładkę "Moje Finanse" w nowym "Moje ING", a chodzi konkretnie o sprawę pojawienia się w tej zakładce produktów, których nie powinno tam być. Dzisiaj rano w zakładce tej miałem widoczną kartę kredytową (link do złożenia wniosku o KK) oraz dwie pożyczki gotówkowe na określone kwoty (linki do złożenia wniosków).
Dlaczego bank umieszcza reklamy swoich produktów w takim miejscu jak zakładka "Moje Finanse" ? Czy umieszczenie tych produktów w "Moich Finansach" jest traktowane przez bank jako oficjalne wnioski w trakcie rozpatrywania ? Brakuje Wam miejsca na stronie głównej, gdzie możecie sobie reklamować swoje produkty do woli ? Co trzeba zrobić aby nie powtarzały się takie niespodzianki ? Jeśli będę chciał kartę kredytową albo pożyczkę to wiem co trzeba zrobić !
Dodam tylko, że dzisiaj po południu reklamy te zniknęły. Czy już się nie pojawią ??
Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
13-11-2024Dzień dobry,
czy ING udziela kredytu hipotecznego na budowę domu na działce ze służebnością gruntową niewielkiego obszaru tej działki?
Pozdrawiam
13-11-2024Dziękujemy za opinie, przekazaliśmy to do odpowiedniego działu.
13-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
18 | |
9 | |
7 | |
7 | |
5 |