16-06-2016 23:21
Witam
Czy możecie powrócić do tego co było na początku przy wprowadzeniu mojego ING, że oszczędności były zabarwione na żółto a karty na brązowo ? Uważam, że wyglądało to graficznie o wiele lepiej. Podaję link http://media.spidersweb.pl/wp-content/uploads/2015/07/1_pc.png Obecnie tego pomarańczu jest za dużo. gdy oszczędności były zabarwione na zółto a karty na brązowo to o wiele lepiej odnajdywałem się w nowym Moim ING. Bardzo proszę o to by była możliwość zamiany tej kolorystyki. Tego pomarańczu jest za dużo i RAZI.
Dziękuję i Pozdrawiam serdecznie
20-06-2016 13:50
Kolory kółek pozostaną pomarańczowe. Decyzja wynika z badań z użytkownikami oraz obserwacji zrozumiałości nawigowania za ich pomocą.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
24 | |
13 | |
13 | |
7 | |
6 |