Bankowość internetowa

Odpowiedz

Złe kodowanie znaków w stopce maila z życzeniami urodzinowymi

Z okazji urodzin dostałem od Was mail'a z życzeniami, za co bardzo dziękuję! Emotikon: Szczęśliwy Niestety jest tam jakiś problem z kodowaniem znaków i stopka jest lekko nieczytelna - zamiast liter z polskimi znakami diakrytycznymi pojawiają się znaki zapytania. Sprawdzałem to zarówno w Gmail’u na Chrome’ie jak i w Mail’u na iOS - w obu przypadkach to samo. Natomiast poprzednie mail’e od Was z bardzo podobną stopką wyświetlają się ok.

Odpowiedz
0 Lajków
arek
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
35
31
27-12-2015
Wiadomość 1 z 2 (8 085 wyświetleń)

Re.: Złe kodowanie znaków w stopce maila z życzeniami urodzinowymi

Dziękujemy za informację Emotikon: Szczęśliwy przesłałam Twoją wiadomość dalej z prośbą o sprawdzenie tego.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
KatarzynaA
Były moderator
Były moderator icon
354
91
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (8 081 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Priority Pass - limit wejść

Dzień dobry, 

mam pytanie o program Priority Pass do karty kredytowej - Platynowej Mastercard.

Gdy zakładałem kartę wejścia dla posiadacza karty były nielimitowane, a wejścia dla gościa kosztowało 32 US

...

04-01-2025
Karta kredytowa

Proszę o pomoc. Pracodawca spóźnia się z wypłatą i dlatego spłacę kartę kredytową z opóźnieniem 1 dniowym. Co w takiej sytuacji? Pozdrawiam serdecznie

03-01-2025
Re.: Pusta strona logowania w Chrome

Dzień dobry,

mam ten sam problem, wpisuje dane logowania i strona ING kręci kółko i nie odpala się, to się zaczęło dziać gdy raz wyczyściłem ciasteczka.

Teraz nie pomaga żadne czyszczenie ciasteczek, t

...

03-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy