16-03-2017 15:59
Dzień Dobry,
Przebywam obecnie za granicą i chciałbym skorzystać z usługi Euronetu "Wypłata Bez Karty" (link: http://www.euronetpolska.pl/p,261,_wyplata_bez_karty.html)
Wypłaty Bez Karty mogą być nadawane poprzez narzędzia dostarczane przez Bank, takie jak bankowość elektroniczna czy mobilna, w których Klient definiuje kwotę i datę wypłaty oraz numer telefonu odbiorcy.
Adresat Wypłaty Bez Karty otrzymuje SMS z:
Otrzymane informacje upoważniają go do odbioru gotówki bez użycia karty płatniczej w każdym bankomacie należącym do sieci Euronet.
Proszę o informację, czy ING dostarcza narzędzi do skorzystania z powyższej usługi.
Pozdrawiam,
Paweł Bargiel
16-03-2017 22:09
Usługi tego typu świdczone są wyłacznie na terenie kraju - czek Blik. Niestety, nie będziemy wstanie pomóc poza granicami kraju.
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |