16-03-2017 15:59
Dzień Dobry,
Przebywam obecnie za granicą i chciałbym skorzystać z usługi Euronetu "Wypłata Bez Karty" (link: http://www.euronetpolska.pl/p,261,_wyplata_bez_karty.html)
Wypłaty Bez Karty mogą być nadawane poprzez narzędzia dostarczane przez Bank, takie jak bankowość elektroniczna czy mobilna, w których Klient definiuje kwotę i datę wypłaty oraz numer telefonu odbiorcy.
Adresat Wypłaty Bez Karty otrzymuje SMS z:
Otrzymane informacje upoważniają go do odbioru gotówki bez użycia karty płatniczej w każdym bankomacie należącym do sieci Euronet.
Proszę o informację, czy ING dostarcza narzędzi do skorzystania z powyższej usługi.
Pozdrawiam,
Paweł Bargiel
16-03-2017 22:09
Usługi tego typu świdczone są wyłacznie na terenie kraju - czek Blik. Niestety, nie będziemy wstanie pomóc poza granicami kraju.
Mateusz dzięki za odpowiedź. Pozostaje zatem pytanie czy ING rozważa wprowadzenie takiej samej możliwości dla wersji przeglądarkowej jak dla wersji mobilnej? Chodzi o możliwość wyłączenia konieczności
... 21-07-2026Cześć,
moja rata kapitałowa wynosi 1000 zł i taką kwotą zrobiłam nadpłatę w aplikacji. Chciałabym skrócić okres kredytowania, a z automatu zmniejszło mi ratę.
Czy aby to zrobić to należy wejść w apce
... 21-07-20261. Takie rozwiązanie działa w aplikacji mobilnej, tam użytkownik może zdecydować, czy chce używać klucza u2f przy każdym logowaniu
2. Jeśli klucz jest dodany do aplikacji mobilnej, to poprosimy o niego