13-05-2021 09:42
14-05-2021 15:35
Dziękujemy za Twoją sugestię. Prowizje prognozowane dotyczące konta i karty do konta, o których piszesz, znajdziesz w szczegółach konta w Moje ING w zakładce Moje finanse->Konta->Twoje konto. Natomiast, informację o płatnościach kartą, które zwalniają z opłaty prezentujemy w szczegółach karty.
Szczegóły karty znajdziesz w bankowości Moje ING w zakładce Moje finanse->Karty i płatności telefonem->Twoja karta. Możesz tam sprawdzać, ile wydałeś kartą w aktualnym okresie rozliczeniowym. Sprawdzisz też ile jeszcze brakuje, aby nie było opłaty miesięcznej za kartę.
Jeżeli zrobisz wystarczające transakcje, zobaczysz informację o braku opłaty. Poniżej zobaczysz również informację o Twoich płatnościach kartą za poprzedni miesiąc. Miesiąc rozliczeniowy liczymy od 29-go do 28-go następnego miesiąca. Wyświetlamy informacje o tym oraz o kwocie ewentualnej opłaty, również w szczegółach karty.
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
12 | |
10 | |
6 | |
5 | |
4 |