Odpowiedz

Wiadomości od banku po angielsku

Oferujecie Moje ING w angielskiej wersji językowej, ale wiadomości od Banku w Moim ING są tylko w języku polskim. Może warto wysyłać wiadomości w obu językach, pewnie ułatwi to życie osobom nieznającym polskiego (w szczególności gdy chodzi np. o przerwy techniczne). Przynajmniej w jednym banku, dostaję wiadomości w taki właśnie sposób - najpierw treść po polsku a niżej to samo tłumaczone na angielski.
Odpowiedz
0 Lajków
arek
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
35
31
27-12-2015
Wiadomość 1 z 2 (9 140 wyświetleń)

Re: Wiadomości od banku po angielsku

Dziękuję za Twoją sugestię. Przekazałam ją do osób, które przygotowują komunikację w Moim ING.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MonikaC
Moderator
Moderator icon
659
123
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (9 077 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Nie mamy twojego numeru telefonu

Tutaj nie mogę tego sprawdzić. Napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na samym dole.

28-04-2025
Nie mamy twojego numeru telefonu

Witam, jakiś czas temu chciałam wziąć niewielki kredyt. Wniosek zatrzymuje się na punkcie 2-twoje dane. Pojawia się komunikat " nie możemy udzielić ci kredytu, nie mamy twojego numeru telefonu uzupełn...

28-04-2025
Re.: Nowa karta i Google Pay

Skontaktuj się z nami na czacie po zalogowaniu do Mojego ING, sprawdzimy co jest powodem, że otrzymałeś taką wiadomość. 

27-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy