23-05-2018 15:01
Witam serdecznie,
jak w domowych warunkach mogę sprawdzić autentyczność nadesłanego pliku pdf(ING), jak sprawdzić czy nie był edytowany?
Uruchomiłem dokument w programie adobe reader w celu sprawdzenia podpisu cyfrowego jednak mam komunikat, że ING PDF Signer has expired 24.05.2017. Czy dokumenty nie są już podpisywane cyfrowo?
30-03-2020 01:50 – ostatnio edytowany 30-03-2020 08:05 przez ŁukaszW
Czy potwierdzenie przelewu jest prawdziwe i czy moglo byc anulowane bez mojej wiedzy?
30-03-2020 11:41
Potwierdzenie przelewu jest możliwe do pobrania w bankowości elektronicznej, po wykonaniu operacji przez bank, nie wcześniej.
aby powiedzieć coś więcej sprecyzuj bardziej swoje pytanie, proszę.
30-03-2020 20:24
KasiaPecko, poniżej znajdziesz kilka informacji, na co należy zwrócić uwagę i jak rozpoznać czy dokument jest autentyczny.
Po otwarciu potwierdzenia wejdź w Plik i Właściwości. Najważniejsza informacja, to pozycja Autor – powinno tam być ING Bank Śląski S.A. Kolejna pozycja, to Aplikacja. Tam również powinno być wpisane ING Bank Śląski S.A. Jeżeli dokument został zmodyfikowany, to zobaczysz brak Autora i pod Aplikacją program jaki został użyty do zmiany dokumentu.
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
11 | |
8 | |
6 | |
4 | |
4 |