Bankowość internetowa

Odpowiedz

Usunięcie pełnomocnika, który założył dzięki temu konto

Pewna osoba była zapisana jako mój pełnomocnik. Ta sama osoba niedawno założyła również konto, ale tak jakby na podstawie tego mojego. Chyba umowa wtedy wygląda trochę inaczej. Nie chcę jednak już, aby była moim pełnomocnikiem. Czy jak go usunę, to coś stanie się z jej kontem?

Odpowiedz
0 Lajków
Veni333
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
06-04-2020
Wiadomość 1 z 2 (15 491 wyświetleń)

Re: Usunięcie pełnomocnika, który założył dzięki temu konto

Pełnomocnika możesz usunąć po zalogowaniu do Mojego ING, w szczegółach konta w opcji Pełnomocnicy. Jeśli dana osoba jest pełnomocnikiem do Twojego konta, to może otwierać swoje konta, w żaden sposób nie są one powiązane ze sobą. 

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaR
Były moderator
Były moderator icon
168
22
02-11-2016
Wiadomość 2 z 2 (15 468 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Kredyt hipoteczny - absurdalne decyzje analityka

Dziękujemy za wiadomość i opisanie sytuacji. Każdy wniosek kredytowy analizujemy indywidualnie, biorąc pod uwagę całościową zdolność kredytową oraz obowiązujące procedury. Rozumiemy, że przedstawiona

...

12-06-2026
Tragiczna jakość obsługi

Po zobaczeniu reklam rachunku osobistego oraz oprocentowania rachunku oszczędnościowego usiłowałem zostać klientem banku.
Jakie było moje zdumienie kiedy próby zdalnego założenia nie przyniosły rezulta...

12-06-2026
Re: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Dziękuję,to juz wiem Emotikon: Szczęśliwy dodatkowy koszt takiej wpłaty 15zl 🤦🏻‍♀️
Bardziej chodzi mi o to,dlaczego tak się dzieje. Widzę,że nie tylko ja mam ten problem,choć wcześniej wszystko działało bez zarzutu.

11-06-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy