Odpowiedz

Umowa klienta

Zapomniałam mojego numeru klienta, a wiem że jest on w umowie którą dostałam e-mailem i do której hasłem jest mój PESEL. Jednak za żadne skarby świata nie mogę otworzyć pliku, bo pokazuje mi że mam złe hasło za każdym razem gdy je wpisuję. Na nowe dokumenty musiałabym czekać w obecnej sytuacji do 2 tygodni, a ja muszę mieć dostęp do konta już teraz. Proszę o pomoc.
Odpowiedz
0 Lajków
JustynaFilipek
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
01-04-2020
Wiadomość 1 z 2 (3 940 wyświetleń)

Re: Umowa klienta

Prosimy sprawdź, czy na pewno wpisujesz poprawny pesel. Być może wkrada się jakiś dodatkowy znak lub spacja?

Jeśli korzystasz z aplikacji mobilnej, to login możesz sprawdzić również tam - Menu/Dane i ustawienia/Dane.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
586
125
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (3 903 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: problem z aplikacja banku

Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.

08-11-2024

Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.

08-11-2024

Ja znów mam problem taki ze wpłaciłem środki na konto i ostatecznie nie mam ich na koncie

08-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy