Odpowiedz

Usługa fakturowania i pobieranie faktur z KSeF

Czy planowane jest dodanie funkcji pobrania do PDF faktury zaciągniętej z KSeF do usługi Fakturowanie? Obecnie mogę ją tylko wyświetlić, ale nie mogę pobrać - muszę i tak logować się do KSeF, by to zrobić.

Tymcio
Zaprawiony analityk III
Zaprawiony analityk III icon
187
35
26-09-2016
Wiadomość 1 z 2 (356 wyświetleń)

Re: Usługa fakturowania i pobieranie faktur z KSeF

W fakturowaniu przy pobranych z KSeF fakturach znajduję się przycisk Opcje KSeF należy kliknąć generuj wizualizację faktury, a następnie kliknąć raz jeszcze w Opcje KSeF i kliknąć pobierz wizualizację faktury, tu pobiera się pdf. Można fakturę również wydrukować lub wysłać na maila. 

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
251
50
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (7 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Usługa fakturowania i pobieranie faktur z KSeF

W fakturowaniu przy pobranych z KSeF fakturach znajduję się przycisk Opcje KSeF należy kliknąć generuj wizualizację faktury, a następnie kliknąć raz jeszcze w Opcje KSeF i kliknąć pobierz wizualizację

...

29-05-2026
Re: Wpłatomat zatrzymał pieniądze, brak na koncie

Przykro nam, że spotkała Cię taka sytuacja. Jednak każde zgłoszenie rozpatrywane jest indywidualnie. Podany czas odpowiedzi w reklamacji to maksymalny jaki jesteśmy zobowiązani podać. Staramy się zgło

...

29-05-2026
Re: Baselinker INTEGRACJA

Przekazałem Twoją opinię do odpowiedniego zespołu. Bezpośredni kontakt do specjalistów w sprawie ING Ksiegowość znajdziesz na stronie: https://www.ingksiegowosc.pl/kontakt

28-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy