Odpowiedz

Transakcje gotówkowe

Witam,

prowadzenie swoich finansów przy płatnościach kartą / przelewach działa bardzo dobrze, kategorie, wykresy etc. 

Czy istnieje możliwość dodania transakcji gotówkowej (wpisania kwoty wydanej gotówce i przypisania do danej kategorii) i późniejsze uwzględnianie tego w wykresach? 

klijakub
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
1
27-01-2016
Wiadomość 1 z 3 (7 031 wyświetleń)

Re.: Transakcje gotówkowe

W Moje ING możesz analizować wydatki wykonane w usłudze internetowej lub kartą. Propozycję dodawania wydatków gotówkowych przekazałam do jednostki, która zajmuje się nową usługą.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
677
124
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (6 960 wyświetleń)

Re.: Transakcje gotówkowe

@klijakub Jeżeli wypłacasz pieniądze z bankomatu przy użycia karty do rachunku, który u nas posiadasz, to taka transakcja będzie widoczna w historii operacji. Dla takiej wypłaty już teraz możesz określić na co wydałeś kwotę. Wystarczy, że w historii rachunku klikniesz na daną transakcję wypłaty z bankomatu i pojawi się opcja "Zmień kategorię" oraz "Podziel kategorię".

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
807
176
04-09-2015
Wiadomość 3 z 3 (6 885 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy