27-01-2016 16:29
Witam,
prowadzenie swoich finansów przy płatnościach kartą / przelewach działa bardzo dobrze, kategorie, wykresy etc.
Czy istnieje możliwość dodania transakcji gotówkowej (wpisania kwoty wydanej gotówce i przypisania do danej kategorii) i późniejsze uwzględnianie tego w wykresach?
28-01-2016 15:42
W Moje ING możesz analizować wydatki wykonane w usłudze internetowej lub kartą. Propozycję dodawania wydatków gotówkowych przekazałam do jednostki, która zajmuje się nową usługą.
30-01-2016 11:22
@klijakub Jeżeli wypłacasz pieniądze z bankomatu przy użycia karty do rachunku, który u nas posiadasz, to taka transakcja będzie widoczna w historii operacji. Dla takiej wypłaty już teraz możesz określić na co wydałeś kwotę. Wystarczy, że w historii rachunku klikniesz na daną transakcję wypłaty z bankomatu i pojawi się opcja "Zmień kategorię" oraz "Podziel kategorię".
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |