Bankowość internetowa

Odpowiedz

Składanie wniosków - wygaszanie oraz blokowanie ekranu

Cześć, 

Chciałbym poruszyć dziś temat usypiającego się ekranu podczas składania np. wniosku kredytowego. 

Podczas składania takowego wniosku, po zaledwie 10-15 sekundach ekran się przyciemnia, po czym iPhone się blokuje a, gdy ekran podnosimy to wniosek jest już zabity, to głupie. 

Czasami okres procesowania tego wniosku trwa 2-3 minuty podczas, którego dochodzi do oceny zdolności, Cały ten czas musimy mieć rękę na pulsie i gdy przygasa ekran po 10 sekundach, dotykać go palcem. 

Może warto zastosować rozwiazanie w którym to co 10 sekund Face ID monitoruje, czy dalej jesteśmy przed ekranem?.

Do poprawy. 

Odpowiedz
0 Lajków
Source
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
10
0
25-12-2021
Wiadomość 1 z 2 (295 wyświetleń)

Re.: Składanie wniosków - wygaszanie oraz blokowanie ekranu

Dziękujemy za sugestię. Przekazałam Twój głos do odpowiedniej jednostki.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1121
224
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (246 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Ciągła aktywacja aplikacji

Ja korzystam z aplikacji regularnie (dziś również), a i tak przy kolejnej próbie logowania aplikacja mi wyrzuciła komunikat, że muszę aktywować konto. Czy to normalne?

24-03-2025
Prośba o pomoc w przyspieszeniu reklamacji - bankomat.

Witam, wypłacałam 2000 z bankomatu. Konto zostało obciążone, bankomat pokazał komunikat o awarii, wypluł jedynie kartę. Poradzono mi poczekać aż kwota zejdzie z blokad. Zeszła. Złożyłam reklamacje. Te...

24-03-2025
Re.: Private banking - kryteria (suma inwestycji)

Inwestycje to suma wartości wynikających z inwestycji w fundusze inwestycyjne lub produkty oparte o fundusze inwestycyjne, produkty strukturyzowane, produkty ubezpieczeniowe o charakterze inwestycyjny

...

24-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy