10-03-2025 11:16
Cześć,
Chciałbym poruszyć dziś temat usypiającego się ekranu podczas składania np. wniosku kredytowego.
Podczas składania takowego wniosku, po zaledwie 10-15 sekundach ekran się przyciemnia, po czym iPhone się blokuje a, gdy ekran podnosimy to wniosek jest już zabity, to głupie.
Czasami okres procesowania tego wniosku trwa 2-3 minuty podczas, którego dochodzi do oceny zdolności, Cały ten czas musimy mieć rękę na pulsie i gdy przygasa ekran po 10 sekundach, dotykać go palcem.
Może warto zastosować rozwiazanie w którym to co 10 sekund Face ID monitoruje, czy dalej jesteśmy przed ekranem?.
Do poprawy.
11-03-2025 11:54
Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025Cieszymy się, że już wszystko jest w porządku
Gdybyś potrzebował pomocy zawsze możesz do nas napisać na czacie, po zalogowaniu w Moim ING - chętnie pomożemy.
| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |