Odpowiedz

Serwis SMS - zmiana kwot powiadomień

Posiadam pakiet abonamentowy w ramach serwisu SMS. Jeszcze w starej wersji strony internetowej ustawiłem sobie jakieś kwoty przy których będą do mnie wysyłane SMSy powiadomieniami. Po wygaśnięciu starej strony nigdzie nie widzę gdzie obecnie mogę to zmienić. Proszę o jakąś podpowiedź gdzie tego poszukiwać.

Z góry dziękuję za pomoc.

Odpowiedz
0 Lajków
satefu
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
04-09-2018
Wiadomość 1 z 4 (5 751 wyświetleń)

Re: Serwis SMS - zmiana kwot powiadomień

Do Mojego ING nie przenieśliśmy Pakietu SMS. Jeżeli chcesz zmienić kwotę, od której mamy wysyłać smsy, to zapraszam Cię do naszego oddziału z dowodem osobistym. Tam nasz specjalista zamknie Twój obecny pakiet i otworzy nowy z nową kwotą.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
649
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (5 708 wyświetleń)

Poszedłem do oddziału. Pracownik ING z łatwością zamknął mi starą usługę Serwis SMS, ale przy otwieranej nowej okazało się że nie można zdywersyfikować powiadomień. Teraz jest jedno na wszystkie konta i nie zależnie czy na wpłaty/wypłaty, czy z karty czy przez internet. Ale o tym w odpowiedzi nic już nie było wspomniane. Przywrócić zamkniętego nie było możliwości. W tej chwili pozostałem z czymś co mnie zupełnie nie satysfakcjonuje.

Ja widzę to tak. ING strasznie chce się wyzbyć dotychczasowych użytkowników Serwisu SMS i poprzez swoje działania zmusić ich do rezygnowania z tej usługi. Trochę szkoda, bo do tej pory uważałem was za bank otwarty na klienta i jego potrzeby Emotikon: Smutny

Odpowiedz
0 Lajków
satefu
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
04-09-2018
Wiadomość 3 z 4 (5 648 wyświetleń)

@safetu Rzeczywiście po otwarciu nowego pakietu nie ma już możliwości jego modyfikacji. Alternatywą dla wiadomości sms jest korzystanie z powiadomień push, które również pozwolą Ci na otrzymywanie informacji dotyczących zmian na Twoim koncie lub płatności kartą do konta. Wystarczy, że korzystasz z naszej aplikacji mobilnej i włączysz powiadomienia w zakładce Dane i ustawienia > Aplikacji mobilna > Notyfikacje (Zarządzaj). 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
228
12-10-2015
Wiadomość 4 z 4 (5 618 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: karta kredytowa a doładowanie Revolut

Hej, czy próbowałeś tej taktyki?
Udało się czy były problemy przy doładowaniu?
Jeśli się udało, to jaka karta i jaka kwota?

18-12-2024
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy