Odpowiedz

SMS w przypadku spłaty karty kredytowej

Zauważyłem dziś coś, co moim zdaniem wymaga poprawy.

Przy spłacie karty kredytowej z konta, na stronie pojawia się w sekcji "przelew na" fragment numeru tej karty. Natomiast SMS potwierdzający transakcję pokazuje fragment numeru rachunku tej karty.

Co na pierwszy rzut oka, wygląda jakby podmieniony został rachunek. Dopiero wejście w szczegóły karty kredytowej pozwala potwierdzić, że numer rachunku jest prawidłowy.

Moim zdaniem, skoro powinnyśmy weryfikować dane przelewu w SMSsach, na stronie powinien pojawiać się nie tylko numer spłacanej karty, ale właśnie numer jej rachunku, bo bez tego trudno potwierdzić czy dane w SMS są prawidłowe

Odpowiedz
0 Lajków
kacpersto
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
06-07-2023
Wiadomość 1 z 2 (5 179 wyświetleń)

Re: SMS w przypadku spłaty karty kredytowej

Dziękujemy za Twój wpis. Przekazaliśmy Twoją sugestię do odpowiedniego działu.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Były moderator
Były moderator icon
132
22
03-03-2023
Wiadomość 2 z 2 (5 124 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Czas analizy - ścieżka standardowa

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

31-07-2026
Re: Czas oczekiwania na zwrot nadpłaty spłaconego kredytu gotówkowego

Napisz do nas w tej sprawie na czacie w Moim ING, sprawdzimy czy już możemy przeksięgować nadpłatę. Jeśli chodzi o proporcjonalny zwrot prowizji za udzielenie kredytu przy wcześniejszej spłacie, to fa

...

31-07-2026
Re: warunek kredytowy

W tej sprawie skontaktuj się z naszymi specjalistami na czacie w Moim ING, sprawdzą warunek w systemie. Czat w temacie kredytów hipotecznych jest dostępny w dni robocze od 8:00 do 18:00.

31-07-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy