Odpowiedz

Re: Re.: Przelew a komornik

To niedobrze, bo niedawno zamknięty został jedyny oddział w moim mieście, a płacić 200zł za aneks też mi się nie uśmiecha. Ale skoro kredyt ma swój oddzielny rachunek, to można zrobić przelew z innego banku lub agencji bezpośrednio na ten rachunek?

Odpowiedz
0 Lajków
Martina
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
14
0
15-11-2016
Wiadomość 21 z 24 (3 631 wyświetleń)

Zależy nam na wyjaśnieniu Twojej sprawy i znalezieniu odpowiedniego rozwiązania. Proszę o kontakt na czacie w bankowości internetowej. Dzięki temu będziemy mieć dostęp do Twoich danych i postaramy się pomóc. Specjaliści firmowi dostępni są w dni robocze w godzinach: 8:00-18:00. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
251
47
11-02-2020
Wiadomość 22 z 24 (3 580 wyświetleń)

Witam,
Czy komornik ma obowiązek, albo możliwość poinformować nadawcę przelewu o zajęciu przelanych przez niego środków?
Odpowiedz
0 Lajków
Aniaa1
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
14-11-2022
Wiadomość 23 z 24 (3 468 wyświetleń)

Nie, nie ma takiego obowiązku oraz możliwości. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1095
218
07-06-2017
Wiadomość 24 z 24 (3 408 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy