Odpowiedz

Propozycje ulepszeń

Na początku beczka miodu - system po zmianach jest bardzo funkcjonalny, przywraca wiarę w postęp bankowości na polu IT - widać że pracuje solidny zespół developerów ale również UX, brawo!

Są jednak rzeczy których brakuje, napiszę z mojej perspektywy:

1. Niepotrzebne (z punktu widzenia użytkownika) walidacje celów oszczędnościowych, na przykład minimalny czas oszczędzania 3 miesiące. Osobiście cele traktuję trochę jak koperty -mam w tym miesiącu duży wydatek, chcę odłożyć część kasy z konta więc korzystam z celu który mogę nazwać i zablokować sobie na nim środki. To się świetnie sprawdza, ale boli trochę że muszę wprowadzać fikcyjną datę zakończenia bo nie da się krócej niż 3 miesiące.

2. Analiza wydatków - BARDZO, ale to BARDZO brakuje możliwości tworzenia własnych kategorii!

Dajcie znać czy i jakie są szanse wprowadzenia tego typu poprawek.

Kuler
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
2
07-05-2017
Wiadomość 1 z 6 (7 051 wyświetleń)

Re.: Propozycje ulepszeń

"własnych kategorii" i planowania budżetu z podziałem na kategorie.

Planowania, a nie "zleceń stałych" Emotikon: Mrugający

Podpsiuje się pod petycjami.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 6 (6 997 wyświetleń)

Dziękujemy za przekazane sugestie. Jednak w najbliższym czasie nie planujemy udostępnić możliwości tworzenia własnych kategorii. 

---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MarcinB
Były moderator
Były moderator icon
445
144
04-09-2015
Wiadomość 3 z 6 (6 946 wyświetleń)

W chwili obecnej system bankowości Online podczas skaładania wniosku o Kredyt i wybraniu opcji konsolidacji już posiadanych pożyczek głupieje. W ostatniej cześći gdzie ma podać proponowaną wysokość kredytu podaje kwotę niższą niż kwota konsolidowanych pożyczek. Z czego wynika ten błąd.?

Odpowiedz
0 Lajków
Daniel_G17
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
11-05-2017
Wiadomość 4 z 6 (6 818 wyświetleń)

MarcinB pisze:

Dziękujemy za przekazane sugestie. Jednak w najbliższym czasie nie planujemy udostępnić możliwości tworzenia własnych kategorii. 

Emotikon: Smutny

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 5 z 6 (6 773 wyświetleń)

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 6 z 6 (6 768 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Inteligentne oszczędzanie we wszystkim 2025

Saving money is key in 2025. Here are simple ways to reduce your spending in different areas of your life.

Shopping

• Use discount coupons and cashback.

• Buy in bulk.

• Compare prices online before purchasing.

...

29-03-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

U mnie też to tyle trwa i terminy pokrywają się z tym co jest na stronie. Na wstępie mój pośrednik od razu mi powiedział, że w ING czas to ok 2 m-cy, więc wiedziałem, że trzeba będzie trochę poczekać.

...

28-03-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

6 tygodni od złożenia wniosku. Aktualnie wydają decyzję. Termin na umowie przedwstępnej już minął. Teraz to se mogą wydawać decyzję. Hahaha ... dla siebie.

28-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy