07-05-2017 18:01
Na początku beczka miodu - system po zmianach jest bardzo funkcjonalny, przywraca wiarę w postęp bankowości na polu IT - widać że pracuje solidny zespół developerów ale również UX, brawo!
Są jednak rzeczy których brakuje, napiszę z mojej perspektywy:
1. Niepotrzebne (z punktu widzenia użytkownika) walidacje celów oszczędnościowych, na przykład minimalny czas oszczędzania 3 miesiące. Osobiście cele traktuję trochę jak koperty -mam w tym miesiącu duży wydatek, chcę odłożyć część kasy z konta więc korzystam z celu który mogę nazwać i zablokować sobie na nim środki. To się świetnie sprawdza, ale boli trochę że muszę wprowadzać fikcyjną datę zakończenia bo nie da się krócej niż 3 miesiące.
2. Analiza wydatków - BARDZO, ale to BARDZO brakuje możliwości tworzenia własnych kategorii!
Dajcie znać czy i jakie są szanse wprowadzenia tego typu poprawek.
08-05-2017 08:20
"własnych kategorii" i planowania budżetu z podziałem na kategorie.
Planowania, a nie "zleceń stałych"
Podpsiuje się pod petycjami.
08-05-2017 20:09
Dziękujemy za przekazane sugestie. Jednak w najbliższym czasie nie planujemy udostępnić możliwości tworzenia własnych kategorii.
11-05-2017 11:15
W chwili obecnej system bankowości Online podczas skaładania wniosku o Kredyt i wybraniu opcji konsolidacji już posiadanych pożyczek głupieje. W ostatniej cześći gdzie ma podać proponowaną wysokość kredytu podaje kwotę niższą niż kwota konsolidowanych pożyczek. Z czego wynika ten błąd.?
12-05-2017 11:15
MarcinB pisze:Dziękujemy za przekazane sugestie. Jednak w najbliższym czasie nie planujemy udostępnić możliwości tworzenia własnych kategorii.
12-05-2017 11:48
@Daniel_G17 Odpowiedź jest w wątku Re.: Poźyczki w kredyt konsolidacyjny
Nie mogę się zalogować do bankowości internetowej i tym samym skorzystać z moich własnych pieniędzy (po przejściu przez proces logowania widzę tylko kręcące kółeczko). Informatycy w ING - ogarnijcie s
... 25-11-2024Skontaktuj się z nami przez czat po zalogowaniu do Mojego ING przez przeglądarkę WWW lub infolinią pod numerem 32 357 00 69 - sprawdzimy co jest powodem.
25-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
5 | |
4 | |
4 | |
3 |