23-04-2021 16:20
Dzień dobry, czy jest dzisiaj jakiś problem z Państwa bankowością internetową? Bezskutecznie próbuję założyć konto - przez stronę oraz aplikację, cały czas dostaje informację, że musze skontaktować się z administratorem. Raz udało mi się dojść do etapu weryfikacji tożsamości natomiast aplikacja przekierowała mnie na jakąś stronę która się nie otworzyła i cały proces muszę zaczynać od nowa.
23-04-2021 16:36
Miło mi, że chcesz skorzystać z naszej oferty. Sprawdziłam i nie mamy zgłoszeń o kłopocie z założeniem konta w bankowości internetowej Moje ING Prosimy, skontaktuj się z nami w tej sprawie przez telefon: 32 357 00 69. Specjalista sprawdzi to dla Ciebie.
Dziękujemy za opinię i przesłane sugestie. Historycznie – pierwsze wyciągi i potwierdzenia transakcji w Moim ING były kolorowe (logo i kwoty), ale ze względu na głos klienta zostały dość szybko zmieni
... 25-11-2024Podajemy tę informację na naszej stronie internetowej https://www.ing.pl/. Przewiń stronę do pola Aktualności i tam znajdziesz wpis "Zmiany w Przelewach BLIK".
25-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
5 | |
4 | |
4 | |
3 |