Odpowiedz

Problem z wejsciem na konto przez internet

Od przeszło dwóch dni nie mogę się zalogować do konta. Na telefonie - nie da rady, na komputerze wpisuje login i swoje hasło - nie da rady. Co się dzieje i jak sobie z tym poradzić? Potrzebuję porobić przelewy, a tu awaria jakaś. No co jest?

Odpowiedz
0 Lajków
AnnaCieślik
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
28-08-2018
Wiadomość 1 z 2 (3 711 wyświetleń)

Re: Problem z wejsciem na konto przez internet

@AnnaCieślik przejdź wniosek www.ingbank.pl/odblokowanie, po zawiedzeniu kodem sms, wszystko powinno wrócić do normy.  Stan Twojej usługi możemy sprawdzić na naszej infolinii pod numerem 323570069. Tam również nasi specjaliści udzielą Ci informacji i pomogą się zalogować.

Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 2 (3 707 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kredyt hipoteczny

Witam. Złożyłem wniosek na kredyt hipoteczny na działkę. W rozmowie z właścicielem dzałki dojazd do działki jest droga prywatną. Przy składaniu wniosku powiedziałem że dojazd do dzidłki będzie służebn...

18-12-2024
OKO dziecka

Czy można zamknąć rachunek OKO założony dla dziecka na którym są jeszcze środki? Gdzie one trafią?
Na ten rachunek zostały ulokowane rodzinne oszczędności, a obecnie potrzebujemy z nich skorzystać, ale...

18-12-2024
Rezygnacja z transzy kredytu i spłata uruchomionej transzy.

Mam taką sytuację, że z uwagi na harmonogram 20/80 uruchamiam kredyt w kwocie 1000 zł, a pozostałą część (ok. 700.000 zł) kredytu po zakończeniu budowy przez dewelopera (za ok. 1,5 roku).

Kredyt wypła

...

17-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy