26-07-2019 18:00
Dzień dobry,
chciałam uzyskać zaświadczenie z Krajowego Rejestru Karnego za pomocą autoryzacji przez profil zaufany. Wczoraj, gdy składałam wniosek, miałam z tym duże problemy, ponieważ gdy miałam autoryzować, za każdym razem, gdy pojawiało się okno logowania do ING, podawałam dane, to automatycznie byłam przenoszona na swoją główną stronę w banku. Dopiero po kilkunastu próbach udało się dokonać właściwej autoryzacji. Dziś, gdy próbuję pobrać odpowiedź z systemu, sytuacja jest identyczna: zamiast autoryzacji jestem na swoje stronie bankowej. Co mam zrobić?
Dziękuję za pomoc.
27-07-2019 18:13
@Ostin1234 z przedstawionego opisu trudno jest mi wywnioskować czy problem był po naszej stronie czy po stronie portalu epuap. Proszę napisz w tej sprawie do nas na czacie po zalogowaniu w Moim ING. Będziemy mogli sprawdzić sesje logowań. Tylko na podstawie wglądu w bankowość internetową będziemy mogli udzielić Ci odpowiedzi.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
24 | |
13 | |
13 | |
7 | |
6 |