21-03-2025 08:42
Mam problem z otwarciem strony do zalogowania się do bankowości internetowej zarówno mojeing jak i ingbusiness z przeglądarki edge i chrome. Obie przeglądarki w najnowszej wersji. Sama strona ing się ładuje ale po przejściu do okna zaloguj mam tylko białą stronę. W obu przeglądarkach wyczyszczone cookies jak i historie przeglądania, wszystko co jest związane z ing i nic to nie pomaga. Jedynie mogę się zalogować z Brave. Wcześniej na tym samym komputerze logowałem się bez problemu.
22-03-2025 10:12
Proszę, spróbuj jeszcze raz wyczyścić pliki cookie i pamięć podręczną w tych przeglądarkach zaznaczając opcję "od samego początku" oraz sprawdź, czy na pewno wersje przeglądarek są zaktualizowane. Jeśli to nie pomoże, to napisz do nas na czacie w Moim ING, zarejestrujemy zgłoszenie techniczne.
27-03-2025 10:12
Na ten moment nie planujemy takiego rozwiązania w przeglądarce. Można ją zapisać jako zaufaną - również bez klucza U2F. Jeśli zabezpieczenie zaufaną przeglądarką jest wystarczające dla użytkownika, to
... 22-07-2026Każda nadpłata obniża wartość raty. Wynika to z zapisów umowy kredytowej. Skrócenie jest możliwe, natomiast w oddzielnej dyspozycji.
Aby skrócić okres kredytowania należy wykonać 2 kroki:
1. Nadpłata k
Mateusz dzięki za odpowiedź. Pozostaje zatem pytanie czy ING rozważa wprowadzenie takiej samej możliwości dla wersji przeglądarkowej jak dla wersji mobilnej? Chodzi o możliwość wyłączenia konieczności
... 22-07-2026