Odpowiedz

Problem z logowaniem

Witam,

po wpisaniu identyfikatora na stronie logowania, nie pojawia się wogóle formatka do wpisania hasła ale od razu pojawia się informacja 'Sprawdź, czy podałeś prawidłowe hasło i login'. 

Czy trwają jakieś prace?

P.S. W załączniku screenshot

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
2pac
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
14-10-2016
Wiadomość 1 z 6 (8 374 wyświetleń)

Re.: Problem z logowaniem

@2pac Dzisiaj rano występowały chwilowe problemy w logowaniu do bankowości internetowej. Przepraszamy za te utrudnienia.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
789
172
04-09-2015
Wiadomość 2 z 6 (8 349 wyświetleń)

Witam

dzisiaj próbowałem się zalogować na swoje osobiste konto ING przez internet i po wprowadzeniu loginu i hasła wyskakiwał komunikat: nieprawidłowy login lub hasło a wprowadzałem dobre dane. Kilka dni temu miałem identyczny problem. A jak już udało mi się zalogować to przy wejściu w konto wyskakiwał komunikat: "Nie można pobrać danych"   

Jakieś prace trwają? i czemu klienci nie są informowani o jakichś pracach? bo kilka dni temu miałem identyczny problem jak dzisiaj a informacji nigdzie nie było, że jakaś awaria...  Proszę o wyjaśnienie bo nie powinno dochodzić do takich sytuacji...

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
srs006
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
11-11-2016
Wiadomość 3 z 6 (8 050 wyświetleń)

Przyczyną takiej sytuacji może być błędne działanie przeglądarki internetowej. Proponuję wyczyścić pliki cookie oraz pamięć podręczną przeglądarki internetowej.

W większości przeglądarek opcja ta jest wywoływana kombinacją klawiszy Ctrl-Shift-Delete. Po wyczyszczeniu tych danych, proszę ponownie uruchomić przeglądarkę.

---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MarcinB
Były moderator
Były moderator icon
445
144
04-09-2015
Wiadomość 4 z 6 (8 048 wyświetleń)

A moja diagnoza jest taka. Coś nie tak macie z nową wersją systemu logowania do ing. Bo jak loguje się od starej wersji systemu to wszystkie dane wyświetlają się a jak się loguje do nowego systemu to wyskakuje mi poniższy komunikat. Usunałem pliki cookie i pamięć podręczną i to nic nie dało.

"Nie udało się pobrać danych, spróbuj ponownie"

Odpowiedz
0 Lajków
srs006
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
11-11-2016
Wiadomość 5 z 6 (7 919 wyświetleń)

Zidentyfikowaliśmy problem z poprawnym pobraniem danych przez przeglądarkę Google Chrome. Pracujemy nad jego rozwiązaniem.

---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MarcinB
Były moderator
Były moderator icon
445
144
04-09-2015
Wiadomość 6 z 6 (7 913 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Makler - daleko do waszej konkurencji

To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Emotikon: Mrugający Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic

...

27-11-2024
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Nie chce zakładać nowego wątku.

Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.

Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda

...

27-11-2024
Re.: Wyciągi w kolorze

To, że ktoś nie umie drukować to od razu argument, że logo ING nie w kolorze? Przecież tylko głównie o logo chodzi.

Jakoś w mBanku mamy w kolorze do dzisiaj Emotikon: Mrugający

27-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy