Odpowiedz

Problem z logowaniem po nadaniu owego hasła

Dzień dobry,

Mam następujący problem.Po wpisaniu 5 x błędnego hasła otrzymałem sms o tymczasowym zablokowaniu bankowości internetowej.Nadałem nowe hasło, które zostało potwierdzone po wpisaniu otrzymanego od ING sms.Próbuję się zalogować nowo nadanym hasłem i otrzymuje komunikat, że login lub hasło są błędne.Zmieniałem przeglądarki nadawałem hasło jeszcze raz i nic nie działa.Ktoś może stwierdzić o co chodzi ?

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
keniutek
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
24-01-2020
Wiadomość 1 z 2 (4 549 wyświetleń)

Re: Problem z logowaniem po nadaniu owego hasła

@keniutek spróbuj jeszcze raz nadać takie hasło. Jak kolejna próba zakończy się niepowodzeniem, to zadzwoń na naszą całodobową infolinię 32 357 00 69. Sprawdzimy jak to wygląda od strony naszego systemu i postaramy się pomóc Emotikon: Szczęśliwy

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Były moderator
Były moderator icon
345
67
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (4 500 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Limit zadłużenia na koncie

Niestety przez naszą społeczność nie jesteśmy w stanie tego sprawdzić. Jeśli chcesz otrzymać od nas więcej informacji odnośnie naszej decyzji, to napisz do nas na czacie po zalogowaniu się aplikacji M

...

08-08-2026
Czas oczekiwania i cofnięcie wniosku

Ponad miesiąc temu składaliśmy z mężem wniosek o kredyt hipoteczny. Kwota nie jest aż tak ogromna bo połowę wartości nieruchomość wpłacamy jako wkład własny. Po pierwszym tygodniu z winy pracownika mu...

07-08-2026
Re.: Limit zadłużenia na koncie

Witam posiadam wpływy średnio 9000 zł netto i bank nie chce mi przydzielić limitu w koncie zadłużenia nawet jak mam umowę na czas nie określony pracuje 8 lat w firmie wpływy na konto ING i lipa jak sz...

08-08-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy