Odpowiedz

Potwierdzenie pdf

Proszę o pomoc. Pewna Pani przesyla mi juz kolejny raz mam wrazenie sfalszowane potwierdzenie przelewu w pdf. Nie pasuje mi nawet czcionka. Moje w zalaczniku gorne, a jej dolne.
Odpowiedz
0 Lajków
Magda83
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
27-05-2019
Wiadomość 1 z 3 (10 243 wyświetleń)

Re.: Potwierdzenie pdf

[ Edytowane ]
Oczywiście twój test jest napisany poprawne.
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 3 (10 190 wyświetleń)

Re: Potwierdzenie pdf

Magda83, nie możemy tutaj jednoznacznie potwierdzić prawidłowości potwierdzenia przelewu. Zachęcam do sprawdzenia we właściwościach pliku czy nie był on dodatkowo modyfikowany.

Dodatkowo, takie potwierdzenie (całość dokumentu) możesz przesłać nam w Moim ING (zakładka wiadomości) - przekażemy sprawę do analizy.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
586
125
19-03-2018
Wiadomość 3 z 3 (10 179 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Wpłatomat źle policzył pieniądze

W dodatku, z tego co widzę na forum nie jestem jedyną osobą, której się przytrafiła podobna sytuacja. Jak widać więc zdarzają się takie sytuacje, nie może być tak, że wpłatomat sobie zjada 2tys., a ba...

15-11-2024
Wpłatomat źle policzył pieniądze

Dnia 7.11.2024 dokonywałam wpłat w bankomacie Skierniewice, ul. Wyszyńskiego 13/15. Miałam naszykowane 3 pliki banknotów: 5300zl, 10 000zl i 10 000zl. 5300zl wpłaciłam pierwsza wpłata, a następnie wło...

15-11-2024
Pula kodów De'Longhi

Cześć,
Chciałbym skorzystać z kodu rabatowego De’Longhi (15%). Niestety, w aplikacji Moje ING widnieje informacja, że pula kodów została wyczerpana.
Czy pula zostanie uzupełniona?
Pozdrawiam

15-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy