Odpowiedz

Re: Numer karty oraz kod CVV

Wyobraźcie sobie jak bardzo idiotyczna jest ta argumentacja o bezpieczeństwie związanym z nieujawnianiem danych kart w APLIKACJI XD Waszak wszyscy się zgodzimy, że zdecydowanie bardziej bezpieczne jest noszenie przy sobie plastiku z nadrukowanymi DANYMI xd Wyobraźcie sobie, że musicie podać nr karty, datę ważności i CVV by dokonać płatności online lub dodać kartę do formy płatności. I zamiast przekopiować dane z aplikacji, wyjmujecie plastik na ulicy, w środku transportu i przepisujecie ręcznie Dane osobowe, Nr karty, Datę ważności i kod CVV umożliwiając tym samym niemal wszystkim w około, w szczególności monitoringowi wizyjnemu, zapoznanie się ze WSZYSTKIMI danymi niezbędnymi do tego by okraść Was z hajsu XD
Dlatego argumentację o bezpieczeństwie kwituje idiotyzmem. Pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
Inny
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
14-04-2024
Wiadomość 11 z 12 (1 283 wyświetleń)

Re: Numer karty oraz kod CVV

Dziękujemy za sugestię.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
127
20
03-03-2023
Wiadomość 12 z 12 (1 237 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Konieczność ponownej aktywacji aplikacji

U mnie wystąpiła ta sama sytuacja co u AleKre1995. Otwierając aplikację z rana wszystko było w porządku, jednak kolejnym razem - około 10:45 pojawił się widok "Aktywuj aplikację lub załóż konto bankow

...

30-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

A czy jest szansa zobaczyć obecną "ścieżkę rozwoju" aplikacji? kiedy nawet na kilka miesięcy do przodu można było zobaczyć co przed nami. 

Kto obecnie jest menadzerem spełeności? da się to jakoś reani

...

29-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

Na ten moment nie planujemy zmian w tym zakresie, natomiast przekazałam Twoją sugestię do specjalistów 😊

29-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy