13-01-2026 11:14
Chciałem zgłosić problem z niedziałającym skrótem klawiszowym w inpucie kwoty przelewu. Na starszej wersji ekranu przelewu działało to bez problemu. Obecnie jedynie to pole nie pozwala użyć skrótu ctrl/cmd+v. Inne inputy typu nazwa itd, działaja bez problemu. Problem występuje niezależnie od przeglądarki - Chrome, FF, Safari - wszędzie to samo. Prośba o naprawę, ponieważ jestem przekonany, że akurat przeklejanie informacji do inputów jest popularną metodą wypełniania formularzy przelewów.
27-01-2026 16:00
Wgraliśmy poprawki i już ten problem nie powinien występować. Prosimy, sprawdź to u siebie.
Jeśli jednak nadal to będzie występować, to skontaktuj się już z nami na czacie po zalogowaniu do aplikacji mobilnej lub Mojego ING. Przyjmiemy zgłoszenie.
Wgraliśmy poprawki i już ten problem nie powinien występować. Prosimy, sprawdź to u siebie.
Jeśli jednak nadal to będzie występować, to skontaktuj się już z nami na czacie po zalogowaniu do aplikacji
W naszym banku wymagamy wkładu własnego na poziomie min. 20% dla kredytów hipotecznych. Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z osobami zajmu
... 23-01-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 4 |