Odpowiedz

Tworzenie kategorii i podkategorii

Jestem naprawdę aktywnym użytkownikiem ING, mam bardzo rozbudowany plan zarządzania moimi finansami. Prowadzę budżet domowy w osobnej aplikacji. Bardzo chciałabym z tego zrezygnować na rzecz analizy transakcji w ING. Niestety kategorie są zbyt ogólne. 
Brakuje choćby sekcji:
1. Zwierzęta z podkategoriami: Weterynarz, Wyżywienie, Akcesoria, Pozostałe (np. ubezpieczenie itp)
2. Dziecko/dzieci: z możliwością dodawania podkategorii: zajęcia dodatkowe, zachcianki, szkoła (składki wszelkiego rodzaju), wyżywienie (np. obiady), kieszonkowe
Wydatki podstawowe też są zbyt ogólne. Jeśli prowadzenie budżetu ma mieć sens i prowadzić do faktycznego monitorowania rozchodzących się środków to oprócz typowych zakupów (spożywka i chemia) brakuje mi kategorii: jedzenie na mieście/zachcianki
Brakuje kategorii Darowizny
W Zdrowie i uroda też chciałabym wiedzieć ile wydaje pieniędzy na lekarzy, leki a ile na kosmetyczkę i fryzjera
Kategoria Edukacja zostawiłabym przy dziecku a dla siebie bardziej widziałabym Rozwój osobisty z podkategoriami książki, szkolenia
Kategoria pozostałe: upominki, 

Odpowiedz
0 Lajków
Kejt
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
03-01-2026
Wiadomość 1 z 2 (530 wyświetleń)

Re: Tworzenie kategorii i podkategorii

Dziękujemy za opinię. Przekazaliśmy Twoje pomysły do odpowiedniego zespołu Emotikon: Szczęśliwy

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolB
Moderator
Moderator icon
193
26
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (469 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Problem z logowaniem w aplikacji przy użyciu klucza U2F

Prosimy, zgłoś nam to przez czat w Moim ING i zapiszemy zgłoszenie techniczne. Nie mieliśmy podobnych sygnałów.

05-04-2026

Dzień dobry.

Bardzo dziękuję za pomoc.
Rzeczywiście pomogło wyczyszczenie Google Play services. Mogę ponownie zalogować się starymi kluczami.
Ale nowego klucza dodać niestety nie mogę.
Wyskakuje błąd w ap...

05-04-2026

Dodanie pierwszego klucza musi być zautoryzowane np. kartą na urządzeniu z NFC lub w placówce lub przez mObywatela. Każdy kolejny klucz klient może aktywować samodzielnie w Moim ING. Aby to zrobić, na

...

05-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy