18-04-2016 10:10
Tak, tylko żeby dostać jakiekolwiek potwierdzenie, to najpierw trzeba wysłać wniosek. Niestety, ja wysłać nadal nie mogę. Po wypełnieniu i kliknięciu "wyślij", podaniu kodu, otrzymuję komunikat "Wystąpił błąd! Przepraszamy, Twój wniosek nie został zapisany. Prosimy spróbować ponownie później." I tak w kółko... Na różnych komuterach, różnych systemach, w różnych przeglądarkach. Adres email jest ok, załączniki są ok.
19-04-2016 09:33
bazylja pisze:
Tak, tylko żeby dostać jakiekolwiek potwierdzenie, to najpierw trzeba wysłać wniosek. Niestety, ja wysłać nadal nie mogę. Po wypełnieniu i kliknięciu "wyślij", podaniu kodu, otrzymuję komunikat "Wystąpił błąd! Przepraszamy, Twój wniosek nie został zapisany. Prosimy spróbować ponownie później." I tak w kółko... Na różnych komuterach, różnych systemach, w różnych przeglądarkach. Adres email jest ok, załączniki są ok.
Skontaktuj się z nami pod nr 32 357 00 10 - przyjmiemy indywidualne zgłoszenie.
24-08-2016 12:28
W moim przypadku wniosek o świadczenie wychowawcze pomimo wysłania w systemie bankowości elektronicznej ING w dniu 11 kwietnia br., nie został przekazany do systemu Emp@tia, a więc nie uzyskałem świadczenia od kwietnia. Pomimo złożenia dwukrotnych reklamacji ING umywa ręce, twierdząc, iż skoro wniosek nie został zarejstrowany w systemie Emp@tia, to mój problem, chociaż na tej stronie sam potwierdza iż były problemy z systemem bankowym. To się nazywa rzeczowe traktowanie klienta.
24-08-2016 12:31
24-08-2016 13:16
Ja dostałem potwierdzenie że wniosek został wysłany, stąd cały kłopot.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |