02-05-2020 06:05
Widziałem reklamy o ING Ph i wygląda na to, że oferuje on funkcje bankowości internetowej / mobilnej. Pobrano aplikację i zgodnie ze stroną z ich informacjami, mają wyższe oprocentowanie w porównaniu z innymi bankami (w tym x3) i mówią, że możesz „użyć telefonu do otwarcia konta, przelania środków, a nawet czeków depozytowych na konto „
Jako początkujący w zakresie zarządzania własnymi finansami zastanawiam się nad doświadczeniem tych, którzy już otworzyli konto i korzystają z usług ING. Intrygują mnie ich twierdzenia, ponieważ sam popieram przejście na technologię cyfrową. Zastanawiam się jednak nad złożeniem wniosku o konto w tym banku, ponieważ jestem naprawdę nowy w dziedzinie bankowości mobilnej i uważam, że teie są zbyt dobre (?)
Czy uważasz, że dla tych, którzy otworzyli konto w ING, ma dobrą platformę? Jakie są funkcje? Z góry dziękuję!!
03-05-2020 07:57 – ostatnio edytowany 03-05-2020 08:28 przez WiolettaS
Widziałem reklamy o ING Ph i wygląda na to, że oferuje on funkcje bankowości internetowej / mobilnej. Pobrano aplikację i zgodnie ze stroną z ich informacjami, mają wyższe oprocentowanie w porównaniu z innymi bankami (w tym x3) i mówią, że możesz „użyć telefonu do otwarcia konta, przelania środków, a nawet czeków depozytowych na konto „
Jako początkujący w zakresie zarządzania własnymi finansami zastanawiam się nad doświadczeniem tych, którzy już otworzyli konto i korzystają z usług ING. Intrygują mnie ich twierdzenia, ponieważ sam popieram przejście na technologię cyfrową. Zastanawiam się jednak nad złożeniem wniosku o konto w tym banku, ponieważ jestem naprawdę nowy w dziedzinie bankowości mobilnej i *** uważam, że teie są zbyt dobre (?) ****
Czy uważasz, że dla tych, którzy otworzyli konto w ING, ma dobrą platformę? Jakie są funkcje?
issue got solved!!
Czy ING planuje do swojej księgowości zaimplementować model działalności nierejestrowanej?
18-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
13 | |
10 | |
6 | |
5 | |
5 |