Odpowiedz
Opcje
- Subskrybuj źródło RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Przyklej wątek Wątek u bieżącego użytkownika
- Zakładka
- Subskrybuj
- Strona dopasowana do drukarki
Mozliwość weryfikacji płatności kartą za pomocą SMSa zamiast aplikacji mobilnej
03-11-2024 20:54
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Jakiś tydzień temu smarfon mi padł i musiałam przełożyć kartę SIM tymczasowo do innego znacznie starszego smartfona.
Jeśli chodzi o przelewy jest możliwość zmiany metody weryfikacji na SMSa zamiast aplikacji mobilnej.
Jeśli chodzi o płatność w internecie kartą niestety nie. Czy istnieje lub istniałaby taka możliwość zmiany metody?
Szukalam w ustawieniach na moim koncie internetowym i nie mogłam znależć.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
03-11-2024 21:56
Re.: Mozliwość weryfikacji płatności kartą za pomocą SMSa zamiast aplikacji mobilnej
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Jakiś tydzień temu smarfon mi padł i musiałam przełożyć kartę SIM tymczasowo do innego znacznie starszego smartfona. Jeśli chodzi o przelewy jest możliwość zmiany metody weryfikacji na SMSa zamiast aplikacji mobilnej. Jeśli chodzi o płatność w internecie kartą niestety nie. Czy istnieje lub istniałaby taka możliwość zmiany metody? Szukalam w ustawieniach na moim koncie internetowym i nie mogłam znależć.
Nie utrudniaj sobie życia.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Wiadomość 2 z 3
(2 026 wyświetleń)
04-11-2024 19:36
Re.: Mozliwość weryfikacji płatności kartą za pomocą SMSa zamiast aplikacji mobilnej
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@Alison Możesz zmienić metodę autoryzacji płatności na SMS. Na ekranie ze szczegółami transakcji, wybierz opcję potwierdzenia kodem SMS. Zobaczysz stronę logowania do bankowości internetowej Moje ING, a po zalogowaniu – szczegóły transakcji. Jeśli wszystko się zgadza, potwierdź płatność kodem SMS, który wyślemy na Twój telefon.
-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj