28-05-2019 14:03
Dostałem zaproszenie do akcji "Moje rabaty". Wygenerowałem kody.
Jestem zainteresowany ofertą Philipsa - chciałbym kupić żelazko. Niestety żadne standardowe żelazko nie jest dostępne.
Czy ING ma wiedzę, czy produkty są uzupełniane, czy możecie wpłynąć na partnera akcji, żeby asortyment uzupełnił?
Jeśli nie, to taka akcja wywołuje negatywne odczucia odnośnie marek ING i Philips, zamiast pozytywnych, co zapewne miało być celem akcji...
29-05-2019 10:24
Philips cyklicznie udostępnia pulę urządzeń do kupienia. Jeśli ilość sprzętu, który chcesz kupić wyczerpała się, musisz poczekać na jego uzupełnienie.
17-06-2019 11:02
17-06-2019 23:45
Przykro mi, że nie doczekałeś się dostawy wybranych żelazek firmy Philips Przekazaliśmy im Twoją sugestię dotyczącą częstotliwości uzupełniania stanów magazynowych. Mam nadzieję, że w przyszłości uda Ci się skorzystać z ich oferty za pośrednictwem "Moich rabatów".
Dzień dobry Wszystkim!
Jestem nową osobą w społeczności i potrzebuję małej pomocy. Staram się o uzyskanie w ING kredytu hipotecznego. Urwał mi się kontakt z pośrednikiem, nie odbiera telefonów, nie od
... 04-12-2024Ciekawostka. Hasło się wypełnia automatycznie przez Bitwardena pod warunkiem, że ... włączysz ichnią klawiaturę ekranową. Dziwne.
04-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
5 | |
5 | |
4 | |
3 |