30-03-2016 14:15
Zauważyłem ciekawy przypadek. Pierwszego dnia miesiąca przelałem sobie na swoje konto 2 tys. z czego w sekcji Przychodów i Wydatków za dany miesiąc pokazuje dwukrotną wartość tego przychodu. W całej historii nie sposób znaleźć drugiej takiej wpłaty, więc szkoda, że to tylko błąd i wirtualne wyliczenie.
W każdym razie fajnie by było wyeleiminować takie błędy, jeśli system ma być w miarę idealny Dołączam też zrzut z wycinkiem sekcji Rok i wskazanego błędu.
Pozdrawiam,
Grzegorz
31-03-2016 15:19
Dziękuję za informację. Sprawę przekazałam do osób zajmujących się nową bankowością.
01-04-2016 16:50
@Grzegorz Potrzebujemy również Twoich danych do przeanalizowania sytuacji. Napisz proszę przez nową usługę Moje ING. Tam możesz dodać również screen z historii konta oraz z widoku przychodów.
To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic
... 27-11-2024Nie chce zakładać nowego wątku.
Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.
Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda
... 27-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
5 | |
4 | |
4 | |
3 |