Odpowiedz

Rachunek niewidoczny w nowym systemie

Witam,

od jakiegoś tygodnia w nowym systemie nie widzę swojego rachunku bieżącego. W zakładce "Wykonaj transakcję" pokazuje mi błąd "Niestety, nie masz rachunku, z którego możesz wykonać transakcję". Konta oczywiście nie zamykałem i w starym systemie jest dalej normalnie widoczne. Czy to jakiś powszechny błąd, który jest naprawiany? Czy muszę skontaktować się z BOK?

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
rafal
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
05-04-2016
Wiadomość 1 z 2 (5 067 wyświetleń)

Re.: Rachunek niewidoczny w nowym systemie

Problem jest nam znany. Pracujemy nad rozwiazaniem. Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za zaistniałą sytuację.

NikolaK
Były moderator
Były moderator icon
18
7
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (5 063 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Zablokowana gotówka

Przepraszam Cię za ten kłopot z wpłatą. Przekazałem prośbę o pilne rozpatrzenie tego zgłoszenia. Mam nadzieję, że to pomoże.

14-04-2026
Zablokowana gotówka

Dzis wieczorem wpłacają gotówkę przez blika bankomat zablokowal mi cala gotówkę, jestem bez środków do życia, pani na infolinii powiedziała, ze czas na rozpatrzenie to do miesiąca, nie moge pozwolić s...

14-04-2026
Re: List mazalny z banku po spłacie kredytu hipotecznego

1. Przygotowujemy dokumenty do 14 dni od spłaty i wysyłamy listem poleconym. W przesyłce będzie: oświadczenie Banku o zgodzie na wykreślenie hipoteki, kopia notarialna pełnomocnictwa (dla osoby, która

...

13-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy