26-06-2019 14:32
Witam, chciałbym zasugerować, że wyświetlanie się modułu maklera mogło by być rozszerzone do całej szerokości przeglądarki i każde elementy mogły by się układać jeden obok drugiego, taka sytuacja się pojawia na mniejszych szerokościach i automatycznie strona układa wszystkie panele użytkownika. Właśnie po zobaczeniu zachowania na mniejszych szerokościach uważam, że uwolnienie tej szerokości na większe pole nie powinna być wielkim problemem, a przyniesie spore pole do ułożenia sobie większej ilości informacji. Osobiście około 30 osób, które znam widziało by to rozwiązanie na spory plus i myślę, że poleciło by kolejnym osobą ten moduł maklera.
Jest szansa, że ta wiadomość zostanie przekazana do działu technicznego?
Pozdrawiam.
26-06-2019 15:26
Witaj,
dziękujemy za Twoją sugestię. Przekazałam ją do odpowiedniego zespołu. Każdy głos jest dla nas ważny. Na podstawie takich wiadomości możemy zmieniać i udoskonalać system.
Możesz wypłacić pieniądze z IKZE wcześniej, jeśli zajdzie taka potrzeba. To tzw. zwrot. Pieniądze zwrócimy Ci, jeśli wypowiesz umowę o jego prowadzenie i nie spełniasz ustawowych warunków do wypłaty.
... 15-12-2025Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |