26-06-2019 14:32
Witam, chciałbym zasugerować, że wyświetlanie się modułu maklera mogło by być rozszerzone do całej szerokości przeglądarki i każde elementy mogły by się układać jeden obok drugiego, taka sytuacja się pojawia na mniejszych szerokościach i automatycznie strona układa wszystkie panele użytkownika. Właśnie po zobaczeniu zachowania na mniejszych szerokościach uważam, że uwolnienie tej szerokości na większe pole nie powinna być wielkim problemem, a przyniesie spore pole do ułożenia sobie większej ilości informacji. Osobiście około 30 osób, które znam widziało by to rozwiązanie na spory plus i myślę, że poleciło by kolejnym osobą ten moduł maklera.
Jest szansa, że ta wiadomość zostanie przekazana do działu technicznego?
Pozdrawiam.
26-06-2019 15:26
Witaj,
dziękujemy za Twoją sugestię. Przekazałam ją do odpowiedniego zespołu. Każdy głos jest dla nas ważny. Na podstawie takich wiadomości możemy zmieniać i udoskonalać system.
Czy ING planuje do swojej księgowości zaimplementować model działalności nierejestrowanej?
17-11-2024Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
13 | |
10 | |
6 | |
5 | |
5 |