13-04-2016 21:12
Jak zmienić w nowym systemie bankowości limity wypłat na kartach?
13-04-2016 22:11
Janusz pisze:Jak zmienić w nowym systemie bankowości limity wypłat na kartach?
Limit transakcji dla kart można jeszcze zmienić w starym ING BankOnline.
Zespół pracujący nad nowym systemem najwidoczniej uznał, że taka funkcja nie jest nikomu potrzebna i nie wprowadził jej do "Mojego ING". Priorytetem w nowym systemie jest przejrzystość czyli tzw. "rzut okiem" na kolorowe kółka. Zamiast funkcji zmiany limitów w nowym systemie można znaleźć wiele nowoczesnych udogodnień dla klientów banku: finansometr, informacja reklamowa Blik, informacja reklamowa paragonów, informacja reklamowa Bankujesz-zyskujesz i inne. To wszystko dostępne od początku na stronie głównej nowego systemu transakcyjnego banku.
23-04-2016 15:06
Wychodzi na to że w nowej bankowości limity na kartach narzuca bank??? Czy jak chce cos zmieniec to mam odwiedzać placówke? nawet w nocy pracują??
24-04-2016 09:58
Już niebawem zmiana limitów transakcyjnych zostanie udostępnona nowym systemie. Obecnie limty można zmienić w dotychczasowej wersji ING BankOnLine, telefonicznie i w dowolnym oddziale banku.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |